DLC in the Summer
DLC in the Summer DLC Restaurant

Ontmoeten en ontspannen op de Wagenwerkplaats in Amersfoort

22 mei 2020 om 10:59 Activiteiten Deel je nieuws

AMERSFOORT – Elkaar buiten ontmoeten, relaxen met lekker eten, goede muziek en leuke (kinder)activiteiten. Het kan deze zomer bij ‘DLC in the Summer’ op de Wagenwerkplaats in Amersfoort.

Vanaf 1 juni verandert het buitenterrein bij het DLC Restaurant in een plek waar Amersfoorters er even uit kunnen. Daarmee komt de organisatie tegemoet aan de groeiende behoefte om op een veilige en verantwoorde manier elkaar weer te ontmoeten.

Spelen, ontspannen, doen
Kinderen kunnen zich er straks uitleven op een springkussen of spelen in de buitenspeeltuin. Ook kunnen ze elkaar uitdagen voor oud-Hollandse spelletjes zoals Jenga XXL of een potje jeu de boules. Verder is de organisatie bezig met een activiteitenprogramma voor de weekenden; hier wordt in een later stadium meer over bekend gemaakt.  

Lokale hapjes en drankjes
Terwijl de kinderen lekker spelen, kunnen de ouders op het terras of een van de zitjes op het grasveld ontspannen en bijkletsen met vrienden of familie. Trek? Dan haal je wat lekkers bij DLC Restaurant of één van de foodtrucks rond het plein. Proef bijvoorbeeld een vegetarische curry met naanbrood, een briochebroodje hamburger of lasagne van bietjes. Daarbij drink je een fris kloosterbiertje van Brouwerij Kleiburg, huisgemaakte limonades of een zomerse cocktail. De drankjes en gerechten hebben allemaal een lokaal tintje, met dank aan Puur Dichtbij dat rechtstreeks levert van boeren en andere voedselmakers uit de buurt.

De hele zomer, donderdag tot en met zondag
De Wagenwerkplaats is een historisch spoorcomplex, dat ligt achter station Amersfoort Centraal. De zomeractiviteiten vinden vanaf 1 juni elke week plaats, van donderdag tot en met zondag vanaf de namiddag. De toegang tot het terrein is gratis. Doordat het complex lekker groot is, is het goed mogelijk om afstand van elkaar te houden. Voor de activiteiten is er een protocol waarmee voldaan wordt aan de RIVM-richtlijnen en overheidsmaatregelen.

Meer informatie over de programmering en het maken van een reservering volgt via het social media kanaal van DLC facebook.com/DLCrestaurant en via de website: zomeractiviteiten2020.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie