Online Relaxconcert

18 mei 2020 om 09:56 Muziek Deel je nieuws

In de afgelopen tijd van social distancing is ontspanning en verbinding extra belangrijk geworden. Omdat je misschien niet naar mijn Relaxconcert toe kan of wilt komen, komt mijn concert bij jou thuis.

Op woensdagavond 3 juni kun je weer virtueel aanschuiven tijdens mijn online Relaxconcert.

Zorg voor een fijne plek om te liggen, een dekentje, geen afleidingen en sluit je koptelefoon aan op je laptop, telefoon of tablet.

Klik op 3 juni vanaf 19:15 uur op onderstaande link en ontspan vanaf jouw fijne plek. Ik zal een half uur tot 45 minuten voor je spelen met dat wat er is en in me opkomt.

Het concert vindt plaats via Zoom, je kunt zonder te registreren meekijken en -luisteren. Het kan zijn dat je wel de Zoom.us app moet downloaden. Dus ben je niet bekend met Zoom, klik dan nu alvast op de link en doorloop de eventuele stappen die nodig zijn om de 3e juni moeiteloos aan te kunnen schuiven. Zet dan ook je eigen geluid uit via het microfoon en icoontje. Als je liever niet in beeld wilt, zet dan ook je eigen camera uit middels het aanklikken van het camera icoontje binnen Zoom.

Ik wens je een mooi moment van ontspanning en ik hoor graag hoe je het hebt ervaren.

Waardeer je mijn muziek en wil je graag iets terugdoen? Dan kan dat in de vorm van een donatie. Normaal gesproken, tijdens een offline concert, vraag ik €7,50 + dat wat het je waard is, maar je kunt voor het online concert zelf invullen hoeveel je wilt geven.

https://carolineschmitt.nl/events/online-relaxconcert/

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie