Aristakes trad zondag op voor de bewoners van Villa De Eik/Quercus aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort.
Aristakes trad zondag op voor de bewoners van Villa De Eik/Quercus aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort. Balt Gmelig

Aristakes verzorgt tientallen mini-concerten voor ouderen

28 april 2020 om 11:47 Corona Deel je nieuws

AMERSFOORT – Met een reeks gratis mini-concerten heeft Aristakes de afgelopen weken bewoners en personeel van verpleeg- en verzorgingshuizen op veel locaties in het land een gezellig uurtje in de buitenlucht bezorgd.

De tegenwoordig weer in Amersfoort wonende zanger/pianist verzorgde enkele tientallen optredens, soms twee tot drie keer op een dag. Hij liet met zijn 'A-team', bestaande uit de geluidstechnici/dj's Christian van Beek en Luuk de Graaff, zijn gezicht zien in Amersfoort, Nijkerk, Huizen, Leusden, Barneveld, Driebergen, Naarden/Bussum, Boskoop, Hoofddorp, Bosch & Duin, Baarn, Hilversum, Achterveld, Maurik en Buren.

Aan de indrukwekkende serie mini-concerten van Aristakes komt nu tijdelijk een einde. Vanwege de mindere weersvooruitzichten heeft Aristakes die komende donderdag zijn 67e geboortedag viert, besloten een pauze in te lasten. Daarom ging zijn optreden dinsdag voor de bewoners van het verzorgingshuis van de Monseigneur Blom Stichting aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort niet door.

Aristakes verzorgt tegenwoordig zijn eigen theaterconcerten. Zijn nieuwe show heet ‘Mooie Liedjes’. Hij heeft net een album uitgebracht, met alleen eigen composities in het Engels en Nederlands, getiteld ‘Mooie Liedjes….het Album’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie