Blijk van erkentelijkheid in deze tijd

6 april 2020 om 17:18 Corona Deel je nieuws

Graag zou ik het volgende willen delen in deze spannende tijd.  Onze dochter volgt de HBO-Verpleegkunde opleiding en heeft nog 1 jaar voor de boeg.  Zij woont sinds enkele weken voor haar stage in een zustersflat die gesitueerd is binnen een verzorgingstehuis in Beekbergen. Dat heeft als gevolg dat zij na haar werk geisoleerd leeft omdat zij op haar kamer niemand mag, en ook niet wil, ontvangen.  Vanaf het moment dat zij vanuit Amersfoort daar is gaan wonen is ook nog eens haar laptop stuk en heeft zij geen internetverbinding.

U zult begrijpen hoe lastig dat is in haar situatie, temeer ook  omdat zij niet de drukte wil opzoeken om haar laptop te laten repareren. Nu wilde zij de komende week haar laptop ter reparatie aanbieden bij Duo Computers bij ons in Amersfoort en  per trein daarheen gaan. Als ouder maak ik mij uiteraard zorgen in deze tijd en heb ik zaterdag 4 april naar Duo Computers gebeld waar ik Ronald, de eigenaar, aan de lijn kreeg.  Ik heb hem verteld over de woon-/werk-en leefsituatie van onze dochter en dat ik het niet prettig vond om haar met de trein te laten komen. Dus vroeg ik of het mogelijk was dat zij haar laptop kon opsturen en deze na reparatie weer retour gestuurd kon worden.

Ronald vroeg waar zij woonde en toen ik dat zei, bood hij onmiddellijk aan om diezelfde dag na sluitingstijd bij haar langs te rijden. Hij zei dat hij zelf maar een kleine 20 km bij haar vandaan woont, wilde dan wel even omrijden en zou vanuit zijn auto trachten haar laptop te repareren omdat hij begreep dat hij niet bij haar naar binnen kon gaan.   Zo gezegd, zo gedaan; op de afgesproken tijd stond Ronald, de eigenaar van Duo Computers, op de parkeerplaats en heeft onze dochter op veilige wijze de laptop  aan hem overhandigd.

Binnen een half uur was haar laptop gerepareerd en kon zij, uitermate blij en gelukkig, terug keren naar haar kamer.  Zijn gebaar vind ik, als bezorgde ouder, ontroerend en zeer bewonderenswaardig waardoor ik het graag met u wilde delen in deze spannende tijden voor ons allen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie