Voorheen/Nadien
Voorheen/Nadien Martijn Halie

Noord Nederlands Toneel opnieuw te zien in Flint

9 maart 2020 om 11:01 Podiumkunsten Deel je nieuws

Op woensdag 25 maart is NITE te zien in Flint met de voorstelling Voorheen/Nadien. Een voorstelling over het alledaagse, in een levend decor van 38 mensen. NITE is een samenwerking tussen Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni, Asko | Schönberg en Slagwerk Den Haag.

Voorheen/Nadien is vertaling van het Duitse toneelstuk ‘Vorher/Nachher’, waar schrijver Roland Schimmelpfennig simpele levens dusdanig verschuift dat ze nooit meer hetzelfde zullen zijn. De gewone mensen en de gewone dingen die ze doen veranderen ineens compleet. Herkenbare thema’s en verhalen worden op originele wijze behandeld.

Regisseur Guy Weizman zoomt in op het alledaagse en laat zien dat doodgewone levens ook zeer interessant kunnen zijn. “We zijn er heel erg aan gewend dat films of theatervoorstellingen over iets episch en groots moeten gaan. Maar ons dagelijkse leven gaat meestal meer over de kleine dingen van je kleine leven. En juist daar schuilt het diepmenselijke in...”, aldus Weizman. Een grote cast van 38 dansers en acteurs brengt in deze beeldende, poëtische mozai¨ekvoorstelling herkenbare verhalen tot leven, vol grote gevoelens op de vierkante millimeter.

Kaarten
Kaarten voor ‘Voorheen/Nadien’ zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie