Karin Bloemen ruimt ‘Souvenirs’ op in Flint

25 februari 2020 om 10:26 Podiumkunsten Deel je nieuws

In ‘Souvenirs’ haalt Karin Bloemen de bezem door haar huis. Als een stier stormt ze door de porseleinkast en doet alle overbodige ballast de deur uit. Letterlijk, want op vrijdag 6 maart in Flint verloot zij onder het publiek een aantal persoonlijke items, bijvoorbeeld schoenen, een jurk of een tent.

In de loop van de tijd verzamelt een mens van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt enz. Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit alle ballast de deur uit.

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen-show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie