Marcel Hensema te zien in Flint met autobiografische voorstelling

13 februari 2020 om 10:18 Podiumkunsten Deel je nieuws

Marcel Hensema (bekend van Penoza en Hollands Hoop) speelt Alles in de hens op vrijdag 28 februari in Flint. Een autobiografische voorstelling over een bijna-vijftiger die gaat wandelen om weer in contact te komen met zichzelf. Een warme voorstelling vol mooie verhalen, herkenbare typetjes, humor en muziek van bandoneonspeler Carel Kraayenhof.

Alles in de hens is een zeer persoonlijke voorstelling, over de midlife van Hensema zelf. Een conference, niet pretentieus, geen drama, maar voor een breed publiek. Een avond met een lach en een traan. Het uitgangspunt van Alles in de hens is een lange wandeling die Hensema maakt om los te komen van de drukte, zijn werk en zijn puberkinderen. Door die voettocht kan hij met een afstandje kijken naar zijn leven en de dingen die op zijn pad komen. Er passeert van alles de revue: gekke mensen, dieren, maar ook obstakels in zijn hoofd waar hij mee moet zien te dealen. Een luchtige tocht vol humor, met een spiritueel randje. De voorstelling balanceert op het randje van cabaret en toneel. Met de toevoeging van speciaal gecomponeerde muziek van geroemd componist Carel Kraayenhof.

Marcel Hensema won meerdere Gouden Kalveren en speelde vele rollen in binnen- en buitenland. Vorig jaar was hij te zien in de voorstelling Stem Kwijt van De Verleiders. En nu is elke zondag Marcel te zien in de televisieserie Hollands Hoop bij de NPO.

Kaarten
Kaarten voor Alles in de hens zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie