kindertrainer Marca Hanegraaff
kindertrainer Marca Hanegraaff J. Visser

Mindfulness voor kinderen en jongeren in Hoogland

6 februari 2020 om 13:57 Overig Deel je nieuws

Kids & Mindfulness verzorgt mindfulnesstrainingen voor kinderen en jongeren in Hoogland. Voor elk van onderstaande leeftijdsgroepen zijn er al aanmeldingen en ze starten zodra dat er minimaal vier zijn. De trainingen worden op maandagmiddag gegeven, gedurende 8 of 10 weken (afhankelijk van de leeftijd) op de volgende tijden:

14.35-15.35 uur: 10-12 jaar (groep 7 / 8)

15.45-16.45 uur: 13-15 jaar (middelbare scholieren)

17.00-18.00 uur: 8 en 9 jaar (groep 5 / 6)

De training (methode "Aandacht Werkt" van Eline Snel) is fijn en behulpzaam voor kinderen die moeite hebben met concentreren, slecht slapen, weinig zelfvertrouwen hebben, angstig of onzeker zijn, snel boos of verdrietig zijn, alles perfect willen doen, zich zorgen maken over de mening van anderen. Ook kinderen die weinig klachten hebben maar het fijn vinden om manieren te leren om regelmatig een rustpunt in te bouwen en bij zichzelf te komen zijn zeer welkom bij een training. Mindfulness leert kinderen hun hoofd vol gedachten tot rust te brengen, gevoelens te voelen en deze beter te begrijpen. Dit alles op een vriendelijke manier waarin ook ervaringen uitgewisseld kunnen worden. 

Kinderen, leerkrachten en ouders zijn doorgaans enthousiast en merken effecten zoals meer rust thuis en op school, betere concentratie en meer openheid. Informatie en opgave: www.kidsmindfulness.nl / 06-27197632 (Marca Hanegraaff, bevoegd kinder- en jongerentrainer).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie