Swing Close in de Lichtkring

4 februari 2020 om 22:07 Muziek Deel je nieuws

Swing Close heeft ook dit jaar een nieuw programma op de helling staan. De werktitel: Niet Zonder Jou. In de aanloop daar naar toe werkt Swing Close op zaterdagmiddag 15 februari mee aan een inloopconcert in de Lichtkring, Laan naar Emiclaer 1, 3823 EG Amersfoort.

De Lichtkring aan de Laan naar Emiclaer is geen onbekend terrein voor Swing Close: wij hebben daar vaker met veel plezier meegedaan aan een serie optredens, wat een inloopconcert toch eigenlijk is. Het gaat ook ditmaal om 30 minuten zingen in een programma met andere Amersfoortse koren. Swing Close is om 13:30 uur aan de beurt. We zullen nummers zingen uit onze vorige show (Dromen) en we lichten alvast een tipje van de sluier op van ons nieuwe programma dat we later dit jaar in “De Lieve Vrouw” presenteren.

De entree van de inloopconcerten is zoals ieder jaar gratis. Voor de bezoekers van de inloopconcerten is op alle locaties een boekje aanwezig met informatie over het programma op de drie zaterdagen en een korte toelichting over de deelnemende koren. Dus noteer in uw agenda: zaterdag 15 februari, de Lichtkring, Laan naar Emiclaer 1, 3823 EG Amersfoort. 13:30 Swing Close.

Ten slotte: Swing Close heeft nog een vacature. Welke leuke enthousiaste en muzikale 1e tenor komt het koor versterken? aanmelden kan via de website: www.swingclose.nl

Ruben van Keken, dirigent
Swing Close
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie