Druk jaar voor Juliana Amersfoort

14 januari 2020 om 19:52 Muziek Deel je nieuws

Show & Marchingband Juliana zal als muzikaal ambassadeur van Amersfoort in 2020 een groot aantal (internationale) plaatsen bezoeken en daar laten zien en horen wat de muzikanten waard zijn. En dat is heel veel!

In 2019 heeft Juliana de taptoeshow “Can’t hold Us” ontwikkeld en die show blijkt een groot succes. Juliana is nu gevraagd voor veel taptoes in binnen- en buitenland. Het seizoen begint komend weekeinde met drie shows in Bremen. Daar treedt de band op met 9 andere korpsen uit o.a Kazachstan, Italië en zelfs China. De tour gaat in maart en april verder naar de Duitse steden Oldenburg, Munster, Schwerin en Hannover. In juli is Juliana te gast in Brentwood (Engeland) en de buitenlandse optredens worden afgesloten met een driedaagse trip naar Zwitserland eind september. Daar zal  de band drie maal de show laten zien op het podium van het KKL Cultuur Centre van Luzern en wel bij de Tattoo on Stage van het World Band Festival. In totaal zullen zo’n 45.000 mensen Juliana zien bij alle buitenlandse optredens.

Zeer trots is de band op het feit dat ook deelgenomen gaat worden aan een van de grootste taptoes van Nederland: Delft. Deze taptoe, met drie voorstellingen, is in september op het prachtige historische plein voor de Grote Kerk.

Natuurlijk wordt ook in eigen omgeving gespeeld. Manager Jan de Vries: “Naast alle genoemde evenementen willen we ons uiteraard ook laten zien in onze eigen stad en regio. Dat is belangrijk voor ons . Daar wonen en werken onze familieleden, sponsors en veel van onze fans. Die willen we niet vergeten. Juliana is te zien en te horen in Veenendaal, Zeist, Leersum, De Bilt, Spakenburg, Barneveld en natuurlijk Amersfoort. Ik heb zelfs nog enkele plaatsen waar we zullen spelen niet genoemd maar alle informatie over waar en wanneer we te zien zijn is te vinden op onze website www.juliana-amersfoort.nl/agenda. Je kunt ons ook volgen via Facebook en Instagram. De muzikanten hebben super veel zin in dit jaar en we hopen veel mensen te ontmoeten bij de optredens”.

plezier tijdens de show
Juliana in Grolsch Veste Enschede
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie