Streetdance Kids
Streetdance Kids Barry Bobeldijk

Open Huis Dance Centre Amersfoort

17 december 2019 om 09:55 Activiteiten Deel je nieuws

Van 6 t/m 19 januari 2020 kun je twee weken lang alle lessen bij Dance Centre Amersfoort GRATIS uitproberen. Zowel in Niewland als in Vathorst, want vanaf januari is Dance Centre Amersfoort ook gevestigd in Vathorst, bij de Kamers op de Wezeperberg 8!

Wij hebben een breed aanbod in dansslessen waaronder: Peuterballet, peuterdans, peutergym, Modern, Jazz, HipHop, Streetdance, Dancehall, Klassiek ballet en nog zo veel meer! Vele verschillende groepslessen waaronder: Paaldans&Fit, Pilates, Barre-Workout, Bodyshape en Boks&Fun.

Kom langs en maak kennis met DCA! Naast alle lessen kun jij bij ons ook genieten van een kopje koffie, thee of een heerlijk stuk fruit in onze lounge...

Wil jij lessen volgen op een locatie waar gezelligheid en passie voor dans hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij DCA op je plek! Wij bieden twee professionele danszalen met balletbarres,spiegels en alle faciliteiten die nodig zijn om de lessen goed aan te kunnen bieden.

De aangeboden lessen kan je vinden op onze website www.dancecentreamersfoort.nl meld je aan voor het Open Huis abonnement en kom vrijblijvend onze lessen twee weken uitproberen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie