Lisette de Jong, Eigenaresse The Blueberry
Lisette de Jong, Eigenaresse The Blueberry Marcel Hellemons

The Blueberry wint “Beste Koffiezaak” gemeente Amersfoort

27 november 2019 om 14:45 Overig Deel je nieuws

Deze week waren de bekendmakingen van de Nederlandse Horecaprijzen. Bij deze wedstrijd kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete horecagelegenheid in diverse catagorieen.

In de categorie Beste Koffiezaak van Amersfoort, heeft met stip op nummer 1 The Blueberry gewonnen.

The Blueberry staat in Amersfoort vooral bekend om haar lekkere op Amerika geinspireerde ontbijtjes en taartjes, maar schenkt ook al vanaf de start hoog kwaliteit koffie.

Hoog tijd om dit eens onder de aandacht te brengen van haar gasten, vindt Lisette de Jong, eigenaresse van The Blueberry. De bonen die ze gebruiken, zijn uitsluitend specialty koffiebonen. Deze worden gebrand door het Koffiegenootschap, onder leiding van Merijn Gijsbers. Merijn is op dit moment ’s werelds beste barista en daarmee echt een koffie expert te noemen. Regelmatig traint en coacht hij de medewerkers van The Blueberry naar een hoger niveau door middel van trainingen.

De gewonnen prijs is dan nu ook een kers op de taart. In het kader van thanksgiving krijgt elke gast bij zijn of haar bestelde gebakje, een gratis kopje koffie of cappuccino op vertoon van dit artikel (geldig t/m 1 december).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie