Bijgeboekt: André Kuipers en Sander Koenen nóg een keer te zien in Flint met Space Academy Live

25 november 2019 om 10:35 Podiumkunsten Deel je nieuws

Wegens grote belangstelling voor de voorstelling van astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen is er een derde show bijgeboekt. Op maandag 23 december is de voorstelling Space Academy Live in de avond nog een keer te zien in Flint. De kaartverkoop hiervoor is reeds gestart via de website www.flint.nl.

Wegens grote belangstelling voor de uitverkochte voorstelling van Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen, is er een voorstelling bijgeboekt. Op maandag 23 december nemen Kuipers en Koenen u in de voorstelling Space Academy Live mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar er kan worden hardgelopen op de muur en gefietst zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels valt, maar zweeft in bollen.

Tijdens deze wervelende show wordt u meegenomen naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live-experimenten komt de ruimte écht tot leven.

Kaarten
Kaarten voor André Kuipers en Sander Koenen zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie