Doek met nieuwe logo van De Sluis
Doek met nieuwe logo van De Sluis PR Foto

Nieuw logo voor De Sluis

31 oktober 2019 om 15:27 Winkels Deel je nieuws

DRIEBERGEN - Bij een vernieuwd winkelcentrum hoort ook een nieuw en fris logo. Terwijl de grondige renovatie van De Sluis in Driebergen-Zuid nog in volle gang is, hebben de winkeliers en eigenaar Nieuw Winkel Vastgoed deze week alvast dat nieuwe logo gepresenteerd. Tegelijkertijd is er een nieuwe nieuwsbrief uitgebracht en een website gelanceerd.

Het logo, ontworpen door Bianca Spierenburg van Studio Polkadot in dezelfde stijl als dat van Ondernemersvereniging In-Driebergen, wil de modernisering van winkelcentrum De Sluis onderstrepen. Het minimalistische ontwerp verbeeldt het water en de toegang tot het land via een sluis, die ooit op de plek van het winkelcentrum lag.

Op een aantal grote doeken op diverse bouwhekken kunnen het winkelend publiek en de omwonenden kennis maken met het groen-zwarte logo. In een nieuwsbrief, die in de diverse winkels op de toonbank ligt en in de directe omgeving huis-aan-huis is bezorgd, kunnen belangstellenden meer lezen over het logo, de renovatie en de diverse winkels.

De nieuwsbrief is ook te vinden op de projectwebsite www.winkelcentrumdesluis.nl waarop de voortgang van de make-over van De Sluis, foto’s en artist-impressions en andere informatie is te vinden. Daarnaast is het winkelcentrum via Facebook en Twitter te volgen. De werkzaamheden zijn volgens planning begin februari afgerond met de uitbreiding en modernisering van de Jumbo. Dat zal gepaard gaan met diverse feestelijkheden, waarover later meer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie