Stress bij toetsen?

14 oktober 2019 om 15:37 Onderwijs Deel je nieuws

Stress bij toetsen?

Een gezonde spanning bij het maken van toetsen, daar is niets mis mee. Het helpt je bij het leveren van goede prestaties.  Echter, als het de resultaten in negatieve zin gaat beïnvloeden, dan is het fijn te weten dat je daar iets aan kunt doen. Daarom is vorig jaar Huiswerkinstituut Hoogland begonnen met een training om stress bij toetsen te voorkomen of te doen afnemen.

Thamar Pijl-Philips heeft een training ontwikkeld die vorig jaar voor de eerste keer met succes is gegeven. Het belooft weer een leerzame en waardevolle dag te worden. Het is specifiek gericht op de doelgroep van jonge mensen, dus heel toegankelijk en vol met interactieve momenten en praktische oplossingen. De training wordt op een positieve en oplossingsgerichte wijze geboden, dus zeker niet te zwaar èn met een vleugje humor.

Er zijn 10 plekken beschikbaar. De training wordt gegeven op zaterdag 14 december om 9.30 en wordt om 12.30 afgerond. Adres is de Heideweg 12 te Hooglanderveen. (naast de garagedeur treft u de ingang). Kosten zijn slechts €35,- .  Inschrijven kan via de website www.huiswerkhoogland.nl of via info@huiswerkhoogland.nl.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie