Instinct
Instinct De Lieve Vrouw

Filmprogramma De Lieve Vrouw de komende week

1 oktober 2019 om 11:20 Film Deel je nieuws

PREMIÈRES & NIEUW
INSTINCT | HALINA REIJN
In het intense regiedebuut van Halina Reijn spelen Carice van Houten en Marwan Kenzari een psychologe en haar manipulatieve patiënt in een tbs-kliniek. 

AFTER THE WEDDING | BART FREUNDLICH
Isabel (Michelle Williams) maakt kennis met een zakenvrouw (Julianne Moore) die haar weeshuis kan steunen. Er wachten heftige verrassingen. 

NUESTRO TIEMPO | CARLOS REYGADAS
Visueel overdonderende scènes uit een open huwelijk, met regisseur Carlos Reygadas en zijn vrouw Natalia Lopez in de hoofdrollen.

PAVAROTTI | RON HOWARD
Een documentaire over Luciano Pavarotti (1935-2007), de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit.

SPECIALS
ROYAL OPERA HOUSE DI 8 OKT 19:45 UUR
DON GIOVANNI | THE ROYAL OPERA
Intriges, jaloezie, humor, woede... en vergelding! Het nieuwe seizoen van Royal Opera House begint met de operafavoriet Don Diovanni van Mozart. Tijdens de optredens in het Royal Opera House/Covent Garden in Londen heeft De Lieve Vrouw een live-verbinding. 

ONE WAY TICKET TO MARS DO 3 OKT 19:30 UUR
BLADE RUNNER (1982) | RIDLEY SCOTT
‘Blade Runner’ van Ridley Scott is een sciencefiction cultklassieker uit 1982 met Harrison Ford in de hoofdrol.
> Bij de tentoonstelling One Way Ticket to Mars organiseert Kunsthal KAdE in samenwerking met de Lieve Vrouw een filmcursus, met o.a de film Blade Runner met inleiding door filmkenner Constant Hoogenbosch i.s.m FASadE.

CINESINGLE ZO 6 OKT 12:00 UUR
PORTRAIT DE LA JEUNE FILLE EN FEU | CÉLINE SCIAMMA
Op een afgelegen eiland in Bretagne eind 18e eeuw, wordt kunstenares Marianne verliefd op een jonge vrouw die ze moet schilderen.
> Inloop vanaf 11:00 uur

GAY  MA 7 OKT 21:20 UUR
TAXI ZUM KLO (1980) | FRANK RIPPLOH
Gay-klassieker over een homoseksuele leraar in West-Berlijn die ondanks zijn relatie seks heeft met onbekenden in publieke toiletten.

RETROSPECTIEF MA 7 OKT 18:50 UUR
DE SPIEGEL (1975) | ANDREJ TARKOVSKI
Dit meest persoonlijke werk van Tarkovski is een mengeling van jeugdherinneringen, nieuwsbeelden en gedichten van Tarkovski's vader, en dé archetypische Tarkovski-film.

ICFF IN AMERSFOORT  ZO 6 OKT 19:00 UUR
DIV. KORTE FILMS
De derde Amersfoortse editie van het International Cycling Film Festival (ICFF) en tevens de laatste avond van de Europese tour! Met uiteenlopende korte films waarin de fiets centraal staat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie