Evert Kwok Scheurkalender 2020
Evert Kwok Scheurkalender 2020 Evert Kwok

Evert Kwok presenteert scheurkalender 2020

26 september 2019 om 13:36 Kunst Deel je nieuws

Het Amersfoorts / Zwolse cartoonistenduo Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer, beter bekend onder hun pseudoniem Evert Kwok, heeft eindelijk gehoor gegeven aan een lang gekoesterde wens van hun volgersschare: er komt een Evert Kwok Scheurkalender 2020. De kalender wordt in eigen beheer uitgegeven en is exclusief verkrijgbaar via de eigen webshop van Evert Kwok en enkele geselecteerde boekhandels. 

De Evert Kwok Scheurkalender 2020 bevat 320 pagina's aan gortdroge humor. De hoofdmoot bestaat uiteraard uit een enorme lading woordgrapcartoons, waarvan meer dan de helft niet eerder in een uitgave verschenen is. De kalender bevat verder tientallen gloednieuwe cartoons, gouwe ouwe Kwokklassiekers, puzzeltjes, raadseltjes en andere ongein en op dinsdagen maakt het cartoonistenduo onder de noemer #absurdinsdag regelmatig een absurdistisch uitstapje. 

De Evert Kwok Scheurkalender 2020 kost € 14,95 en is onder meer verkrijgbaar via www.kwokshop.nl, de eigen webshop van Evert Kwok.

Over Evert Kwok:
Evert Kwok is met meer dan 250.000 volgers een van de populairste cartoons op social media. Er zijn inmiddels 12 boekuitgaven verschenen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie