LandArt
LandArt Tamas Kanya

Creatie en Meditatie, een waardevolle combinatie

23 september 2019 om 16:28 Kunst Deel je nieuws

Je hebt behoefte om af en toe je hoofd leeg te maken, om te ontspannen en weer op te laden, maar je houdt niet van stilzitten op een kussen? Dan is de combinatie tussen creatie en meditatie ideaal voor jou!

We zijn bijna vergeten wat het is om onze creativiteit te laten stromen, om te creëren zonder dat het ergens aan moet voldoen. Steeds meer mensen ontdekken het heilzame effect van het bezig zijn met hun handen en van het plezier van iets moois maken. Door geconcentreerd creatief bezig te zijn maak je je hoofd leeg. Al doende ontspan je en geef je meer ruimte aan creativiteit in je leven. 

In het VlinderHuys is er bijna iedere zondagmiddag gelegenheid om dit te ervaren. Op de verschillende middagen wordt er met verschillende materialen en werkvormen gewerkt in de combinatie Creatie en Meditatie. 

Soms meer het accent op het schilderen zoals bij 'Lekker Kwasten', soms meer op de natuur zoals bij 'Creëren op Locatie' en soms meer op het gebruik aan een diversiteit van materialen zoals bij 'Creatief Mediteren'.

Het VlinderHuys bevindt zich tegenover de Kabouterhut aan de Barchman Wuytierslaan 51, een plek vlakbij de stad en toch helamaal in het groen. Juiste deze unieke locatie maakt het VlinderHuys bijzonder geschikt voor Creatie en Meditatie. 

Heb je ook zin om op een zondagmiddag lekker met je handen bezig te zijn en je hoofd leeg te maken? Neem een kijkje bij de 'Activititeiten van het Huys' op onze website. Alle activititeiten zijn €5 en je hoeft je niet aan te melden. Voor info: www.hetvlinderhuys.nl of anitagroenendijk@hetvlinderhuys.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie