Algemene flyer
Algemene flyer Indebuurt033

Amersfoort bruist van de activiteiten tijdens de Week van de Ontmoeting

26 augustus 2019 om 15:07 Activiteiten Deel je nieuws

Amersfoort, 26 augustus 2019 - Van 1 t/m 8 oktober 2019 vindt in Amersfoort de Week van de Ontmoeting plaats. Tijdens deze week worden overal in de stad tal van activiteiten georganiseerd waar inwoners aan mee kunnen doen en buurtgenoten kunnen ontmoeten.

Laagdrempelig
Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend erbij te horen, gezien te worden of mensen te ontmoeten. De Week van de Ontmoeting is een initiatief dat de stad moet laten bruisen van ontmoetingen. Het doel is om meer mensen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen en zo eenzaamheid te verminderen.

Deelnemen aan activiteiten
Op de website van Indebuurt033 zijn al ruim 50 ontmoetingsactiviteiten aangemeld door verschillende bewonersinitiatieven en organisaties. Iedere dag komen hier nieuwe activiteiten bij. De week start onder andere met een gezellige brunch in de Informatiewinkels van Indebuurt033.

Wil je weten wat er tijdens deze week allemaal te doen is in uw wijk? Kijk op: https://www.indebuurt033.nl/activiteiten-weekvandeontmoeting/

Wil je een activiteit aanmelden?
Het kan gaan om een bestaande activiteit of een extra activiteit, georganiseerd voor de Week van de Ontmoeting. Alle initiatieven en betrokkenheid zijn welkom.

Inschrijving van activiteiten kan via: www.indebuurt033.nl/weekvandeontmoeting.

Heb je vragen?
Neem contact op met de buurtnetwerker in jouw wijk of loop binnen bij een van de Informatiewinkels, bereikbaar via ons algemene nummer 033 – 204 86 77 of kijk op www.indebuurt033.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie