Het boerenburenbal
Het boerenburenbal C.V. De Carnavalleien

Carnavalleien klaar voor het carnaval

27 februari 2019 om 15:19 lokaal Deel je nieuws

De Amersfoortse vereniging C.V. De Carnavalleien is helemaal klaar voor het grote carnavalsweekend wat er aan zit te komen.

De vereniging viert dit jaar haar 44 jarige bestaan en daarmee pakken ze groots uit. Op 16 februari 2019 werd het grote jubileumfeest gehouden in de carnavalsresidentie De Kabouterhut. Verdeeld over 2 zalen waren er zo'n 500 carnavalisten aanwezig bij het jubileum. 

Nu het carnaval voor de deur staat maakt de vereniging zich klaar voor het grote carnavalsweekend waarin een druk weekend vooral centraal staat. De prins Tunus XLIV (Arjen Hupkes) die tevens dienst doet als voorzitter van de vereniging is inmiddels al helemaal klaar voor het weekend. 

Zaterdag en Zondag vieren C.V. De Carnavalleien 2 grote feesten in De Kabouterhut waar jong en oud op af komt. Avonden gevuld met live muziek van artiesten, een DJ en een blaaskapel. De vereniging viert haar feesten graag met iedereen en daarom zijn de feesten van de vereniging altijd gratis te bezoeken voor een ieder. Zaterdagavond beginnen zij met het residentiebal en zondagavond na de optocht in Hoogland starten zij om 20:00 uur met het groot carnaval. 

Het boerenburenbal
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie