Ds. Jaap Hansum
Ds. Jaap Hansum Eigen Foto

Ds Jaap Hansum doet intrede bij Kruispunt Vathorst

13 februari 2019 om 15:46 lokaal Deel je nieuws

Op zondag 17 februari a.s. zal ds. Jaap Hansum intrede doen bij de Samenwerkingsgemeente Kruispunt. In een bijzondere middagdienst zal ds. Hansum worden bevestigd door voormalig Kruispunt-voorganger ds. Ron van der Spoel.

Ds. Hansum was van 2013 tot januari 2019 predikant in de Maranathakerk te Lunteren. Van 2009 tot 2013 woonde hij met zijn gezin in Beiroet, Libanon, waar hij docent en studentenpastor was aan de Near East School of Theology. Voor de periode in Beiroet was Hansum missionair predikant in Antwerpen en als gastdocent verbonden aan de vakgroep Godsdienstwetenschappen en Missiologie van de Evangelische Theologische Faculteit in Leuven.

De intrededienst vindt plaats in het eigen kerkgebouw van Kruispunt, Terschellingkade 22 in Vathorst. De dienst begint om 15.30 uur.

Kruispunt, Kerk in Vathorst

Kruispunt Vathorst is een christelijke gemeente, waar de blijde boodschap van Jezus Christus uit de Bijbel, als Woord van God, centraal staat. Op zondag komt de gemeente samen in het nieuwe pand aan de Terschellingkade 22 en doordeweeks in kleine groepen thuis. Ook zijn er het hele jaar veel activiteiten voor jong en oud. De gemeente is vijftien jaar geleden ontstaan uit een uniek samenwerkingsverband tussen de Protestantse Kerk Nederland, de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Nederlands Gereformeerde Kerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie