Docura Thuiszorg door gemeente Amersfoort gecontracteerd voor Huishoudelijke Hulp

21 december 2018 om 16:16 lokaal Deel je nieuws

Docura Thuiszorg is een nieuwe aanbieder van huishoudelijke hulp in de gemeente Amersfoort.
Docura Thuiszorg heeft ingeschreven op de door de gemeente Amersfoort uitgeschreven aanbesteding voor de Huishoudelijke Hulp vanaf 1 januari 2019. Gemeente Amersfoort heeft een overeenkomst aan Docura Thuiszorg gegund.

Docura Thuiszorg is een nieuwe aanbieder in de gemeente Amersfoort. Docura thuiszorg heeft een overeenkomst gesloten met de gemeente Amersfoort voor het bieden van huishoudelijke hulp. In heel midden Nederland biedt Docura Thuiszorg haar diensten aan. “Wij zijn blij dat wij ook in de gemeente Amersfoort onze activiteiten kunnen gaan uitvoeren”, aldus Tamara van de Poll, operationeel directeur bij Docura Thuiszorg.

De cliënt heeft keuzevrijheid voor een aanbieder van de Huishoudelijke Ondersteuning. De gemeente Amersfoort hecht veel waarde aan de kwaliteit die wordt geleverd bij de cliënten. Dit sluit aan bij de visie van Docura Thuiszorg.

Bij Docura Thuiszorg gelden geen wachtlijsten en elke cliënt krijgt een vaste medewerker. Alle medewerkers komen uit de buurt, zijn betrokken en gemotiveerd. Docura Thuiszorg heeft een andere visie en werkwijze dan ‘traditionele’ aanbieders van huishoudelijke hulp. Eenvoudig, persoonlijk en cliëntgerichte ondersteuning leveren zijn hierbij de speerpunten. “Docura Thuiszorg is een vernieuwende en platte organisatie waarbij de cliënt echt centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zelf de regie heeft over het huishouden en dat de cliënt zich werkelijk geholpen voelt met de huishoudelijke ondersteuning”, aldus Wesley van den Hoek, Algemeen Directeur van Docura Thuiszorg.

Docura Thuiszorg levert Huishoudelijke Hulp voor zowel cliënten met een Wmo-indicatie als voor cliënten zonder Wmo-indicatie.

Voor cliënten die graag huishoudelijke hulp willen ontvangen van Docura Thuiszorg, willen overstappen of meer informatie wensen, is Docura Thuiszorg bereikbaar via (033) 20 03 022, amersfoort@docura.nl of  via de website www.docura.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie