Tussenstand donaties.
Tussenstand donaties. Jacques Conijn

Benefietconcert 4FUN voor War Child groot succes

16 december 2018 om 00:18 lokaal Deel je nieuws

4FUN benefietconcert: ruim 2,5 mille voor War Child 

Vathorst | Het benefietconcert dat afgelopen zaterdag door de dames van zanggroep 4FUN in theater ICOON werd gehouden, heeft voorlopig ruim 2,5 duizend euro voor War Child opgebracht.

Na afloop van de succesvolle, muzikale avond werd de eindstand van 1.831,60 euro bekendgemaakt. Deze week doneerde ING Nederland fonds voor Medewerkers nog eens duizend euro voor War Child, waardoor de voorlopige eindstand op 2.8831,60 euro uitkomt. War Child helpt wereldwijd kinderen in oorlogsgebieden om een veilig thuisfront te krijgen.

In een uitverkocht theater traden naast de dames van 4Fun, die doorgaans Andrews Sisters-repertoire vertolken, een keur van artiesten en lokale musici op. Georges Lotze en Annet Hesterman, beiden finalist van The Voice of Holland senior, traden op. Als eregasten waren aanwezig Locoburgemeester Kraanen, Kolonel bd Ton Nijkamp vertelde een missieverhaal en Inspecteur Generaal Hans van Griensven, deed het slotwoord. De 18-koppige Amersfoortse New Manhattan Big Band begeleidde het grootste deel van de avond.

Crew
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie