Mieke Bleij met prijswinnaars Bobbie en Marieke
Mieke Bleij met prijswinnaars Bobbie en Marieke Kringloopcentrum Amersfoort

Amersfoortse Bobbie en Marieke van der Vleuten winnen Wecycle kleurwedstrijd

14 december 2018 om 12:48 lokaal Deel je nieuws

In Kringloop Amersfoort-Leusden werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet. Directeur Mieke Bleij overhandigde woensdag 12 december de prijs die Wecycle ter beschikking heeft gesteld:.

Een dagje uit naar attractiepark Toverland met het hele gezin. 

Je zal maar de gelukkige winnaar zijn.

“Ze hebben samen fantastisch hun best gedaan op de kleurplaten.  Het is ontzettend leuk dat ze daar zo’n mooie prijs mee winnen!” zegt trotse moeder Nienke Stam. “en dat ze van opa net nieuwe kleurstiften hadden gekregen, heeft misschien ook wel een klein beetje geholpen ”

Wat heeft Kringloop Amersfoort nou te maken met Wecycle en de kleurwedstrijd?

Dat zit zo.

Half oktober startte Wecycle Nederland een landelijke campagne om het inleveren van consumentenarmaturen te stimuleren. Voor de circulaire econcomie is ook het inleveren van gebruikte of kapotte armaturen (dus niet alleen de lampen) belangrijk.   

Officieel erkende kringloopcentra ondersteunen deze actie door als inleverpunt mee te doen. Zo ook Kringloop Amersfoort-Leusden, toch al jarenlang nauwe samenwerkingspartner van Wecycle.

Bij de actie organiseerde Wecycle ook een landelijke kleurwedstrijd. De  kringloopwinkels deelden de kleurplaten uit. Alleen al In Amersfoort en Leusden zijn er 250 kleurplaten uitgedeeld en ingezonden! 

Uit alle landelijke inzendingen zijn door een jury van Wecycle uiteindelijk 25 winnaars gekozen, die een dagje uit naar Toverland winnen.

Gefeliciteerd Bobbie en Marieke en veel plezier in Toverland!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie