Mineralen- en Fossielenbeurs in De Bron in Amersfoort

zaterdag 23 september 2023 11:00 tot 16:00

Op zaterdag 23 september 2023 wordt voor de 11e keer de mineralen- en fossielenbeurs in De Bron, Vogelplein 1 in Amersfoort gehouden. Deze kleine maar gezellige beurs, die klein in omvang is maar een hoge kwaliteit biedt aan mineralen, fossielen, sieraden, edelsteensculpturen/beeldjes. Ook is er een bollenkraker aanwezig die Mexicaanse bollen kraakt. Het is altijd een verrassing wat voor kristallen er in z’n bol zitten. Kortom, deze beurs is een must voor iedere bezoeker. In alle prijsklassen is wel een mooi mineraal, fossiel of sieraad aan te schaffen. Maar ook de kinderen worden niet vergeten. Ook zij kunnen voor weinig geld al iets moois kopen. Bovendien is er voor kinderen tot met 12 jaar de welbekende grabbelton waar zij gratis een mineraal of fossiel kunnen grabbelen en zo hun verzameling kunnen uitbreiden.

De mineralenbeurs wordt gehouden in De Bron, Vogelplein1 in Amersfoort (wijk Liendert t.o. de Jumbo). De beurs is van 11.00 uur tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 4,00 voor volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Kinderen tot met 12 jaar hebben gratis entree.

De entree kan desgewenst gepind worden. Ook bij sommige standhouders kan gepind worden, maar niet bij alle! Dus neem voor de zekerheid ook contant geld mee als u iets wilt aanschaffen.

Voor info: Alex Tomassen, telefoon 033-4553494 of e-mail: alex.tomassen60@gmail.com