Libelle in de tuin
Libelle in de tuin Eveline Beukema

Gratis workshop ‘Meer biodiversiteit in je tuin’

vrijdag 22 september 2023 13:30 tot 16:30

Wil je meer leven in je tuin? Meer bezoek van vogels, vlinders, bijen of bijvoorbeeld egels? Variatie in beplanting maakt je tuin niet alleen aantrekkelijker voor allerlei dieren, maar ook beter bestand tegen ziekten en plagen. Met eenvoudige maatregelen zoals de aanleg van een vijvertje, stapel stenen of stromend water maak je je tuin snel biodiverser én mooier. Zo geniet je nog meer van je tuin in alle jaargetijden!

Zelf aan de slag

Tijdens de gratis workshop ‘Meer biodiversiteit in je tuin’ geven Hélène Oudshoorn en Eveline Beukema je informatie en praktische tips over het ontwerpen en onderhouden van een natuurvriendelijke tuin. Daarna kun je zelf aan de slag met het uitwerken van ideeën voor je eigen tuin. Hélène en Eveline bieden hulp en geven feedback.

Data 
De workshops worden gegeven in het Groene Huis, Schothorsterlaan 21 in Amersfoort

Dinsdagavond 5 september van 19:00 – 22:00 uur
Vrijdag 22 september van 13:30 – 16:30 uur.

Aanmelden

Er geldt een minimum van 5 en een maximum van 20 deelnemers per workshop. Aanmelden is verplicht en kan via www.amersfoortrainproof.nl/agenda. Heb je nog vragen? Mail naar info@amersfoortrainproof.nl

Locatie