Proefles biodanza

donderdag 21 september 2023 19:45 tot 21:15

Zoek je plezier in beweging op muziek?

Aan de hand van oefeningen wordt je uitgenodigd tot expressie. Geen danspasjes. Dit is een proeflessen groep, waarin je kan ervaren wat biodanza is. Het is aan te raden om de hele serie te volgen van 8 lessen omdat je dan een beter beeld kan krijgen of biodanza iets voor jou is. Maar als dat te veel is is het mogelijk 4 lessen of een losse les volgen. De lessen zijn op elkaar afgestemd en ook zeker verschillend. Tussentijds instromen is mogelijk.

In de lessen wordt gewerkt met het gezonde deel van de mens. We dansen alleen, in tweetallen, in groepjes en in de hele groep. Als je regelmatig deelneemt aan de lessen worden de sociale vaardigheden versterkt, vergroot je je vitaliteit en stress vermindert. Tijdens de lessen staat verbinding met jezelf en de ander centraal. Biodanza beweegt je! Meer info/aanmelden: Clarine Huizenga, www.biodanzaforharmony.nl, 06-14210723

Locatie