Proefles biodanza

woensdag 20 september 2023 10:30 tot 11:45

Zoek je plezier in beweging en wil je meer energie? Deze lessen zijn om de 14 dagen.

Op woensdagochtend is er een groep voor wijkbewoners in Schothorst en omliggende wijken. Deze groep is ook geschikt voor mensen met fysieke klachten/beperkingen. Er staat een kring met stoelen langs de kant zodat je zo nodig oefeningen op een stoel kan doen.

In de lessen wordt gewerkt met het gezonde deel van de mens. We dansen alleen, in tweetallen, in groepjes en in de hele groep. Als je regelmatig deelneemt aan de lessen worden de sociale vaardigheden versterkt, vergroot je je vitaliteit en stress vermindert. Tijdens de lessen staat verbinding met jezelf en de ander centraal. Biodanza beweegt je! Meer info en aanmelden: Clarine Huizenga, www.biodanzaforharmony.nl, 06 - 14210723.

Locatie