Francien Post - Mindful Life
Francien Post - Mindful Life JJ Jonker

Mindfulness voor Dummies - gratis kennismakingsworkshop

woensdag 30 augustus 2023 20:00 tot 21:30

Ben je benieuwd wat mindfulness is en of het jou kan helpen om je minder opgejaagd te voelen en minder te piekeren? Hoe het je leven lichter en overzichtelijker kan maken? En of je het te zweverig vindt of niet? 

Kom dan vrijblijvend kennismaken met mindfulness en mindfulnesstrainer Francien Post tijdens de GRATIS kennismakingsworkshop Mindfulness op woensdag 30 augustus 2023 (20.00-21.30 uur), bij Centrum Inanna, Muurhuizen 42 in Amersfoort.

De workshop is laagdrempelig en voor iedereen geschikt (18 jaar en ouder). En er mag ook gelachen worden. Kom samen of alleen.

Aanmelden kan via www.mindfullife.nl

Mindful Life Amersfoort

Francien Post

tel. 06 4034 1493

Locatie