ViVa Vathorst Grachtenfestival

zaterdag 3 juni 2023 13:30 t/m 23:00

Op zaterdag 3 juni is de tweede editie van het ViVa Vathorst Grachtenfestival. Van 13:30 tot 23:00 uur geniet je van muziek vanaf het water of de kades van de Durgerdamhaven en Terschellingkade in Vathorst. Met de toevoeging van een festivalmarkt, meer foodtrucks en kinderactiviteiten wordt het ViVa Vathorst Grachtenconcert uitgebreid tot een heus Grachtenfestival.

Overdag is het podium voor talent uit de wijk in samenwerking met Scholen in de Kunst. Bijzonder is het optreden van de drie Amersfoortse jongeren die meededen aan de tv-show Ministars. Eind van de middag zorgt There You Go voor het ultieme festivalgevoel. Het avondprogramma bestaat uit optredens van Mohr & More, DJ Hess en Rondje Doe Maar. Het programma wordt afgesloten met een meezingfestijn door zanger Bastiaan Ragas en de, bijna 100% Amersfoortse, BasBand.