!
Riekje en Robert
Riekje en Robert RH en RW

Dé INOG Leusden met twee prijswinnende schrijvers over de gevolgen van oorlog en de geschiedenis van Pelita.

zaterdag 3 juni 2023 11:00 tot 15:00

Riekje en Robert hebben april jl. met hun verhalen een prijs gewonnen in de Pelita verhalenwedstrijd.

Riekje zal vertellen over de wijze hoe zij in aanraking is gekomen met de geschiedenis van Pelita in de omgeving van Amersfoort en welke gevolgen dat heeft op haar missie om de Indische geschiedenis levend te houden.

Robert heeft zijn verhaal opgetekend over de emotionele en sociale gevolgen die een oorlog kan hebben op de tweede generatie (en wellicht ook de volgende generaties). Hij nodigt iedereen uit om te vertellen en te schrijven over het gevoel dat pijn en verdriet mogelijk een onverwerkt oorlogsachtergrond heeft. 

Inloop is vanaf 11.00 en de eerste lezing is van 11.30-12.30. Daarna is een lunch mogelijk waarbij Indische snacks te koop zijn. De tweede lezing is van 13.30-14.30. Daarna is gelegenheid om vragen te stellen en om met elkaar na te praten. Wij proberen om 15.00 de dag af te sluiten.

Toegang bedraagt € 6,- p.p.

U bent welkom in Maxima’s Leusden, Maximaplein 7, 3832 JS Leusden. Dit is vanaf Centraal Station Amersfoort  met buslijn 80 in ongeveer 15 minuten te bereiken op halte Maximaplein.

Verdere informatie over dé INOG Leusden kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Namens alle vrijwilligers van dé INOG Leusden en medewerkers van Maxima’s Leusden heten wij van harte welkom op zaterdag 3 juni. 


Locatie