Afbeelding
Huis Miereveld, Marieke van der Zeijden

Amusetour Proef en Ontmoet In Amersfoort-Zuid

maandag 29 mei 2023 11:30 t/m 16:00

Tijdens de tour kun je tussen 11.30 uur en 16.00 uur verschillende locaties aandoen waar je geniet van een (lunch)hapje. Je kunt de tour op de fiets of wandelend doen. Je ontmoet andere bekende en onbekende wijkgenoten die deze route ook volgen. Gezelligheid ten top! Dit zijn de locaties die achtereenvolgens bezocht kunnen worden; 

11.30 uur: Sint Ansfriduskerk 

12.30 uur: Fonteinkerk 

13.30 uur: Nieuwe Kerk 

14.30 uur: Huis Miereveld. 

Wil je de route maar gedeeltelijk meedoen, dan kan dat ook. Geef dan bij je aanmelding de tijden aan dat je meedoet. De uitgezette fiets/wandelroute ontvang je na aanmelding. Heb je geen vervoer of is wandelen of fietsen een probleem voor je? Laat het Huis Miereveld weten dan denken zij mee voor een oplossing. 

Voor wie? Alle wijkgenoten uit Amersfoort-Zuid 

Kosten: geen, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld 

Aanmelden: graag via het formulier via deze link: https://forms.gle/6am6YhSVoFTGAp599, of per mail via huismiereveld@hotmail.com

Locatie