!

Kennismakingsworkshop (gratis) ‘Feedback geven en ontvangen’

woensdag 17 mei 2023 9:00 tot 12:00

Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching kennismakingsworkshops. In de workshop ‘Feedback geven en ontvangen’ maakt u in een ochtend kennis met de principes en het toepassen van constructieve feedback.

Programma - Welkom heten en korte kennismaking - Ineffectieve situaties uit uw praktijk - Uitleg van het gespreksmodel bij feedback geven en ontvangen - Oefenen met feedback geven en ontvangen - Toepassingsmogelijkheden - Afronding en korte evaluatie Resultaat Na afloop van deze workshop: - bent u bekend met het gespreksmodel rondom feedback geven en ontvangen. - weet u hoe u valkuilen bij feedback vermijdt. - heeft u collega’s van andere organisaties leren kennen. - bent u bekend met de werkwijze van Jongkind Training & Coaching.

Inschrijven en meer informatie  Meer informatie en inschrijven via de website van Jongkind Training & Coaching https://www.jongkind-training.nl/actueel/gratis-workshops/kennismakingsworkshop-feedback-geven-en-ontvangen/