!

Café Vrijdenken

vrijdag 7 april 2023 11:00 tot 12:30

Welkom bij Café Vrijdenken op Vrijdag 7 april 2023

Programma ‘Samen-zijn’ van Humanitas Eemland

Deze ochtend vertelt Anneke van Londen, programmamanager Eenzaamheid bij Humanitas Eemland over het hoe en waarom van het onlangs gestarte programma ‘Samen-Zijn’. Daarna gaan we hierover en mogelijk over andere aanknopingspunten met elkaar in gesprek.

Café Vrijdenken op Vrijdag is op de eerste vrijdag van de maand. U en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan. Een vrijwillige bijdrage voor koffie/thee is welkom. 

De coronabasisregels zijn niet meer van toepassing. Maar toch, bij (mogelijke) besmetting of verkoudheid: blijf thuis!

Onze locatie

We heten u van harte welkom bij:

            De Tuinkamer van woongemeenschap Nieuw Wede

            Schothorsterlaan 52

            3822 NB  Amersfoort

            van 11.00 uur tot 12.30 uur

Komt u op de fiets, dan kunt u deze bij Nieuw Wede op slot zetten. En als u met de auto bent, dan kunt u deze parkeren bij Nieuw Wede (http://nieuw-wede.nl).

Terugblik op het Café van Vrijdag 3 maart 2023

Vera van Brakel vertelde over haar vlogs, die je via youtube.com kunt bekijken. Wat een enthousiasme voor haar werk. En wat een prachtige ontmoetingen had ze door het vloggen.

Klik je op youtube.com Vera Vlogt 122 dan komt de ontmoeting met Vera vanuit het Café Vrijdenken van 3 maart in beeld.

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wilt u meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar  activiteiten@humanistischverbond-eemland.nl of naar vhb.eemland@humanitas.nl of kom gerust langs bij Vrijdenken of Vrijdag!