Afbeelding
Unsplash

Yoga & Intuïtief schilderen one day retreat

zaterdag 29 april 2023 10:00 t/m 17:00

In deze retreat nemen yogadocent Asia Jokiel en artist/educator Els Mulder je mee op avontuur, waarbij je leert je creativiteit te bevrijden en daarbij je innerlijke bron van intuïtie te ontdekken. Hiervoor zullen we gebruikmaken van de eeuwenoude techniek van yoga waarbij de verbinding maken met het element water, het element dat samenhangt met onze emoties, zorgt voor verbinding, creativiteit, intuïtie en plezier.

Tijdens deze retreat zullen we ons focussen op het element water. In het creatieve deel gaan we experimenteren en werken met water, door gebruik te maken van aquarel verf. Water is een enorm krachtig en tegelijk ook zacht element. Het water nodigt je uit om de controle los te laten, het is vloeibaar en stroomt. De subtielere betekenis van het element water is te vinden in het spreekwoord ‘Ik voel het aan mijn water’. Wat zoiets betekent als instinctief aanvoelen.

In de filosofie van yoga is het element water verbonden aan de tweede chakra, deze bevindt zich net onder de navel. Tijdens het yoga gedeelte van de retreat zullen we yogahoudingen oefenen die het centrum van water in het lichaam beïnvloeden en je meer in verbinding brengen met het tweede chakra.

Wat kan je van deze retreat verwachten? Een dag vol ontspanning en creatieve experimenten, met genoeg ruimte om kennis te maken met anderen, met jezelf en het ontdekken van nieuwe manieren van zelfexpressie. Dit alles natuurlijk inclusief een heerlijke vegan lunch in het Bindicafe, kruiden thee en alle nodige aanmoediging en ondersteuning van Asia en Els.

Deze retreat zal in twee talen worden gegeven, het yogagedeelte in het Engels, het creatieve deel in het Nederlands. Asia en Els spreken beide talen vloeiend en zullen er voor zorgen dat iedereen het zal kunnen volgen. Voor deze retreat is geen yoga- of schilderervaring nodig, voel je welkom om mee te doen!

Schrijf je in: https://bindi.nu/yoga-intuitief-schilderen/

Locatie