Afbeelding
Onbekend

Retreat Yoga & Intuïtief schilderen

zaterdag 29 april 2023 10:00 t/m 17:00

In deze retreat nemen yogadocent Asia Jokiel en artist/educator Els Mulder je mee op avontuur, waarbij je leert je creativiteit te bevrijden en daarbij je innerlijke bron van intuïtie te ontdekken. Hiervoor zullen we gebruikmaken van de eeuwenoude techniek van yoga waarbij de verbinding maken met het element water, het element dat samenhangt met onze emoties, zorgt voor verbinding, creativiteit, intuïtie en plezier.

Wat kan je van deze retreat verwachten? Een dag vol ontspanning en creatieve experimenten, met genoeg ruimte om kennis te maken met anderen, met jezelf en het ontdekken van nieuwe manieren van zelfexpressie. Dit alles natuurlijk inclusief een heerlijke vegan lunch in het Bindicafe, kruiden thee en alle nodige aanmoediging en ondersteuning van Asia en Els.

Deze retreat zal in twee talen worden gegeven, het yogagedeelte in het Engels, het creatieve deel in het Nederlands. Asia en Els spreken beide talen vloeiend en zullen er voor zorgen dat iedereen het zal kunnen volgen. Voor deze retreat is geen yoga- of schilderervaring nodig, voel je welkom om mee te doen!

Datum: zaterdag 29 april

Tijd: 10:00 tot 17:00

Kosten: 120 euro inclusief vegan lunch en schildermateriaal

Informatie en aanmelding: info@bindi.nu of via onze website www.bindi.nu/workshops/

Locatie