Afbeelding
Gerard Alderliefste

Slotavond cultureel seizoen Alliance Française Amersfoort: concert Gerard Alderliefste & Friends

donderdag 20 april 2023 20:00 t/m 22:00

De Alliance Française Amersfoort organiseert ter afsluiting van het cultureel seizoen een spectaculaire slotavond vol met Franse chansons. Deze keer een concert vol met Franse chansons door Gerard Alderliefste & Friends: Une Belle Histoire.

Gerard Alderliefste & Friends

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar sinds 2018 ook in een achtmans bezetting: Gerard Alderliefste & Friends! Hiermee is er een energiek en super muzikaal gezelschap ontstaan, dat Franse hits weer nieuw leven inblaast.

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk. De hit van Michel Fugain & Le big bazar uit 1972 is eigenlijk een soort rode draad in zijn carrière. Van verjaardagfeestjes als jongen thuis, tot avonden in Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man, van huiskamerconcerten tot de talloze theaters, het lied vormt er steeds maar weer een hoogtepunt. Deze en andere favorieten van Michel Fugain zullen dus niet ontbreken in ‘Une belle histoire.’ Julien Clerc en het swingende ‘Elle voulait qu’on l’appelle Venise,’ nummers van de Poppy’s, Piaf, Stromae en Gérard Lenorman staan o.a. op het programma.

Datum en locatie

Datum: donderdag 20 april 2023

Aanvang: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur

Locatie: De Veerensmederij, Soesterweg 330, 3812 BH Amersfoort | De Wagenwerkplaats
Gelegen aan de achterzijde van het Centraal Station van Amersfoort

Aanmelden en betalen

De toegang bedraagt €15 voor leden/cursisten van de Alliance Française en €20 voor niet-leden.

U kunt zich via de winkel op de website van de Alliance Française Amersfoort aanmelden en daar online uw toegangsbewijs kopen: https://www.alliance-francaise.nl/amersfoort/winkel/

De bevestiging die u via de mail ontvangt, is ook uw toegangsbewijs. Bewaar deze goed en neem deze mee (geprint of op de telefoon)!
Als u lid bent van de Alliance Française, denkt u er dan ook aan om uw lidmaatschapspas mee te nemen naar deze avond?

Locatie