!

Altijd al eens willen schilderen met Inkt?

zondag 16 april 2023 10:30 tot 16:30

Workshop schilderen met Oost-Indische inkt in Amersfoort

In deze workshop inkt leer je van mij de basis van het maken van een gewassen inkttekening / schilderen met Oost-Indische inkt en water. Door veel kleine oefeningen te schilderen op verschillende soorten papier ontdek je de verschillende eigenschappen van deze eeuwenoude techniek.

Zondag 16 april 10.30-16.30 / 80,- Inclusief gebruik van inkt / penselen en papier. En je ontvangt aan het einde van de les een potje inkt en penseel zodat je thuis verder kunt oefenen.

Het groepje is klein, max 8 personen. Daardoor krijg je van mij een goede persoonlijke begeleiding.

Locatie Planciusstraat 29 in Amersfoort

Geef je op met naam, telefoonnummer en woonplaats bij mail@lidameines.nl

Door de centrale ligging (vlakbij afslag 8 op de A28) is de locatie goed bereikbaar vanuit heel Nederland. #creatieve #workshop #inkt #Oost-Indische #gewassen #inkttekening #schilderen #inkt #Amsterdam #Naarden #Hilversum #Laren #Almere #Nijkerk #Baarn #Maarn #Leersum #DenHaag #Gouda #Zoetermeer #Gouda #Zwolle #Putten #Zutphen #Apeldoorn #Deventer #Arnhem #Veenendaal

Locatie