!
workshop portretschilderen in Amersfoort
workshop portretschilderen in Amersfoort Lida Meines foto en schilderij

Workshop Hoe schilder je een portret in Amersfoort

zaterdag 15 april 2023 10:30 tot 16:30

Workshop Hoe kan ik een portret schilderen

In deze leuke workshop leer je van mij hoe je een portret opzet en je foto met een raster kunt vergroten naar het formaat 40x50cm of 40x40cm.

Ik geef je tips en trucs over hoe je het beste de huidskleur kunt mengen, hoe je de verschillende onderdelen van het gezicht het beste kunt opzetten zoals neus, ogen en mond. Ook kun je later alles nog eens terugkijken in de verschillende filmpjes die ik over portretschilderen heb gebruikt.

Doordat het groepje klein is, max 8 personen ben je verzekerd van een goede begeleiding.

Zaterdag 15 april 10.30-16.30, € 80,- Inbegrepen zijn een canvas van 40×50 of 40x40 en het gebruik van de materialen in het atelier acrylverf, penselen. Koffie, thee en lekkers zijn ook inbegrepen. Je neemt alleen zelf de lunch mee.

Locatie zolderatelier Lida Meines, Planciusstraat 29, Amersfoort (nabij Neptunusplein).

Geef je nu op stuur je naam, telefoon en woonplaats naar mail@lidameines.nl

Doordat de locatie centraal ligt (vlakbij afslag 8 op de A28) is de workshop portret-schilderen ook goed bereikbaar vanuit heel Nederland.

#creatieve #workshop #Amersfoort #portretschilderen #portret #schilderen #portretschilderij #acrylverf #acryl #Amsterdam #Zwolle #Utrecht #Den Haag #Rotterdam #Arnhem #Hilversum #Woudenberg #Leusden #Achterveld #Putten #Ermelo #Zutphen #Almere #Naarden #Laren #Barneveld #Baarn #Doorn #Wijkbijduurstede

Locatie