Afbeelding
soroptimistclub Amersfoort

Lustrum Soroptimistclub Amersfoort met lezing historica Els Kloek

zaterdag 15 april 2023 13:30 t/m 17:30

De festiviteiten vinden plaats op 15 april 2023 in De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort. De ontvangst is vanaf 13.30 uur in de Schutterzaal. Om half drie start de lezing van mevrouw Els Kloek, historica en schrijfster van het boek “1001 vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis”.Daarna is er een gezellig samenzijn om ons lustrum te vieren. Ook is er dan gelegenheid om een bijdrage te geven voor ons goede doel. Dit jaar brengen wij geld bijeen voor Stichting Leergeld Amersfoort. Stichting Leergeld biedt kansen aan schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, daar waar hun ouders dit niet kunnen bekostigen. Zo kunnen ze hun sociale vaardigheden en kennis ontwikkelen om later als volwassenen volwaardig te participeren in de samenleving.Je kunt Stichting Leergeld ook steunen door wijn uit te zoeken bij onze lustrumwijnactie en/of iets leuks te kiezen uit de diensten die onze leden aanbieden (denk aan uitstapjes, quiche, taart etc).    

Locatie