Zondag 26 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort

zondag 26 maart 2023 14:00 t/m 15:30

De geschiedenis van Amersfoort beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 26 maart. Vertelster Louise Wandelaar van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Louise niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend avontuur. 

Louise neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je ontdekt hoe de stad ooit ontstond, en wat Sint Joris en de Draak daarmee te maken hebben. Je beleeft de feestelijke entree in de stad van de beroemde Kei. En je komt er achter hoe Amersfoort er op listige wijze voor zorgde dat de Onze-Lieve-Vrouwetoren zo hoog werd.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Louise het ene na het andere sterke verhaal tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Amersfoort tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 26 maart 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).