Workshop Google Analytics 4
Workshop Google Analytics 4 Consigo Online Marketing

Gratis workshop Google Analytics 4

woensdag 22 maart 2023 9:30 t/m 11:00

Online marketing workshops

In 2023 delen de specialisten van Consigo Online Marketing graag hun kennis via gratis online marketing workshops. In maart kun je deelnemen aan de workshop Google Analytics 4.

Workshop Google Analytics 4

Heb jij inmiddels een prachtige website en voldoende bezoekers maar wil je nog meer leads en klanten? Ben jij benieuwd welke pagina’s belangrijk zijn en wil je weten wanneer er een conversie wordt behaald? Met de juiste data en inzichten kun je concrete stappen zetten in het verbeteren van je resultaten.

Anouk Brouwer is Data lead bij Consigo Online Marketing. Zij neemt je in deze workshop mee in Google Analytics 4. Met de komst van deze versie wijzigt niet alleen de lay-out maar ook de achterliggende meetmethode. Want hoe verzamelt Google de data en hoe moet je dit interpreteren om proactief aan de slag te gaan? Interesse? Meld je aan via https://www.consigo.nl/online-marketing-workshops/google-analytics-4/

Praktische informatie over de workshop

- Datum: woensdag 22 maart 2023

- Tijd: 9.30 uur tot 11.00 uur

- Locatie: Het Coachhuis in Amersfoort. Goed te bereiken met de auto en het OV

- Neem je laptop en eventueel een notitieblokje mee

- De groep bestaat uit maximaal 20 personen

- Wij bieden deze workshop kosteloos aan

Gratis deelnemen

De workshops worden gratis aangeboden en vinden plaats in Het Coachhuis in Amersfoort. Elke workshop groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers. De ervaring leert dat de workshops snel vol zitten. Wil je zeker zijn van jouw plekje? Kijk op www.consigo.nl/online-marketing-workshops/ voor extra informatie en het aanmelden van de workshops.

Over Consigo

Consigo is een online marketing bureau uit Amersfoort. Sinds 2017 geven de marketing specialisten van Consigo diverse workshops en trainingen om kennis te delen met ondernemers. Door corona was het een tijd niet mogelijk om de workshops te geven en daardoor heeft het een tijdje stil gelegen. “Ondernemers krabbelen eindelijk weer terug na twee zware corona jaren. Kennis van online marketing kan daar een mooie bijdrage aanleveren”, aldus Jurgen ten Brummeler, online marketeer en oprichter van Consigo.

Meer dan 250 tevreden deelnemers gingen voor

Tot nu toe zijn er al meer dan honderd tevreden deelnemers geweest. De voorgaande series zijn beoordeeld met een 8 of hoger. Zo gaf een deelneemster bijvoorbeeld aan dat ze ontzettend goede tips had ontvangen om concreet mee aan de slag te gaan. “Dat is natuurlijk erg mooie feedback om te ontvangen” - Jurgen.

Agenda

In 2023 delen de specialisten van Consigo Online Marketing graag hun kennis via verschillende workshops. In het eerste kwartaal worden er drie gratis workshops aangeboden over:

- Google Ads door Steven Gutjahr (18 januari van 9:30 - 11:30 uur)

- Zoekmachine optimalisatie door William van den Berg (22 februari van 9:30 - 11:30 uur)

- Google Analytics 4 door Anouk Brouwer (22 maart van 9:30 - 11:30 uur)

Locatie