!

Kunst Café met Frank Anepool

maandag 20 februari 2023 19:30 tot 22:00

Alles verandert als je luistert. 

Op maandag 20 februari a.s. organiseert Tertulia in samenwerking met Scholen in de Kunst 

een Kunst Café met dirigent en trompettist Frank Anepool. Frank is docent aan Scholen in de Kunst en wijdt al zijn hele leven aan muziek. Locatie is het KAdECafé aan het Eemplein in Amersfoort. De avond begint om 19.30 uur en eindigt rond 22.00 uur.

In het Kunst Café worden gesprekken gevoerd met kunstenaars uit  de regio Amersfoort over creatieve processen, innerlijke zoektochten en vernieuwende perspectieven om onze waarneming van de werkelijkheid te onderzoeken. Zo wil het Kunst Café  in Amersfoort een podium bieden voor interactieve gesprekken met kunst als katalysator en bron van bewondering en kritisch denken.

Juan Carlos Salvia van Tertulia gaat op 20 februari in gesprek met Frank Anepool over zijn muziek, zijn drijfveren en inspiratie en de maatschappelijke relevantie van muziek. Het thema van deze avond is “Alles verandert als je luistert”. Waarnaar? Naar muziek als een eindeloze mogelijkheid voor vernieuwing en ontdekking. Naar muziek als een bron van bewondering en bewustwording die nooit opdroogt. Waar komt die muziek vandaan? Niemand weet dit precies, zij komt overal vandaan, uit onszelf, uit het leven, uit het leven in onszelf. Voor Frank Anepool, die trompet speelt, die dirigeert, die zingt, die componeert en die regisseert is de kracht van muziek mysterieus, verbindend en onuitputtelijk. Als we daar goed naar luisteren kunnen we samen voelen en vieren dat alles altijd blijft veranderen.

Er is zoals altijd bij het Kunst Café veel ruimte voor interactie tussen kunstenaar en publiek.

Kaarten kunnen voor 10 euro in de voorverkoop online besteld worden via de website van Tertulia (www.tertulia033.nl), of voor aanvang bij de kassa voor 12,50 euro. Gelieve minstens 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Wilt u nog meer informatie over deze avond, stuur dan een email naar tertuliaamersfoort@gmail.com. 

Locatie