Afbeelding
Apostolisch Genootschap

Lessons and Carols kerstconcert

zaterdag 9 december 2023 16:00 tot 21:00

Na het succes van vorig jaar zijn er op zaterdag 9 december weer twee uitvoeringen van de Lessons and Carols door een groot koor en een blazersensemble in de prachtige Sint-Joriskerk in Amersfoort. De traditie van Lessons and Carols komt uit de Anglicaanse kerk. De uitvoering in Amersfoort is een religieus-humanistische variant van het Apostolisch Genootschap. Daarin worden kerstliedklassiekers (carols) afgewisseld met eigentijdse interpretaties van het kerstverhaal (lessons). De concerten beginnen om 16.00 uur en 20.00 uur.  

In verband met het beperkte aantal plaatsen is snel reserveren aan te raden. De gratis kaarten zijn te verkrijgen via www.apgen.nl/lessonsandcarols . Na het concert kun je een vrijwillige bijdrage doen voor wat het je waard was.  

Als plaats voor religieus-humanistische zingeving biedt Apostolisch Genootschap ontmoetingsplaatsen waar mensen zich samen verdiepen in levensvragen, elkaar inspireren tot bewust en liefdevol leven en elkaar nabij zijn. Zo wil het genootschap bijdragen aan een duurzame wereld waar mensen met compassie en solidair samenleven. 

apgen.nl 

Locatie