Sfeervolle muziekmiddag Op naar Kerst
Sfeervolle muziekmiddag Op naar Kerst Ton Kwakkenbos

Sfeervolle muziekmiddag “OP NAAR KERST” 10 december in De Koningshof, Doorn.

zondag 10 december 2023 14:30 tot 17:00

Zin in een sfeervolle middag vol met mooie kerstliedjes? Kom dan op zondagmiddag 10 december naar de Koningshof in Doorn. Voor u treedt op het theaterorkest Wout Nijland & Friends met een gastoptreden van het vrouwenzangkoor Korage Driebergen o.l.v. Paul Brandsma. Mis deze laatste theatershow niet!

Na een serie prachtige theatervoorstellingen met heel diverse thema’s is dit de laatste show van deze serie in De Koningshof in Doorn. De voorstelling wordt gekenmerkt door een sfeervol en intieme ambiance. De zaal wordt voor deze gelegenheid prachtig versierd in kerstsfeer.

Het Theaterorkest Wout Nijland & Friends heeft een veelzijdig en breed repertoire van ruim 400 nummers. Het geroutineerde orkest bestaat uit Wout Nijland (zang), Harry Jekel (saxofoon), Paul Brandsma (piano) en Victor Lekransy (drums, percussie).

Vrouwenzangkoor Korage Driebergen bestaat uit een koor van ruim 40 enthousiaste leden. Het geheel staat onder leiding van dirigent/pianist Paul Brandsma, die ook vele bewerkingen van de gezongen nummers op zijn naam heeft staan.

Kaarten à 10 euro zijn te bestellen op www.woutnijlandevenementen.nl 

De Koningshof, Kerkplein 1, Doorn

Aanvang: 14.30 uur – Foyer open: 13.45 uur

Locatie