Poster concert
Poster concert Cees van der Steldt

Presentatieconcert Grace Choir

zaterdag 25 november 2023 19:30 tot 21:30

Op D.V. 25 november geeft het Grace Choir haar presentatieconcert in de St. Joriskerk te Amersfoort.Dit projectkoor bestaat uit wel 300 zangers en staat onder leiding van de bekende dirigent Martin Zonnenberg. Aan deze avond werkt ook het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus mee, wat ook onder leiding staat van dezelfde dirigent. Begeleiding op orgel is er van de Thoolse organist Peter Wildeman en pianist deze avond is Kees de Bruin.Tenira Sturm zal als soliste ook haar medewerking verlenen aan deze avond met diverse solo’s. De avond is mede georganiseerd door stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) en er zal voor hen ook een collecte zijn. Toegangskaarten kunnen worden besteld via www.peterwildeman.nl/concerten De avond begint om 19:30 en de deuren gaan open om 19:00.U bent van harte welkom!

Locatie