De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis StoryTrail.nl / Rachel de Liefde

15 en 22 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort

zondag 15 oktober 2023 14:00 tot zondag 22 oktober 15:30

Een levendige rondleiding door Amersfoort? Daarvoor moet je bij Theatergezelschap Stadsavonturen zijn. Op zondag 15 en zondag 22 oktober kan je door de stad wandelen met een fantastische verhalenverteller. Tijdens deze StoryTrail stadswandeling beleef je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin de verhalenverteller je meeneemt naar het Amersfoort van eeuwen terug.  

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen. 

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 15 en zondag 22 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05). 

Locatie