Nieuwe proeflessengroep biodanza op donderdagavond

donderdag 29 september 2022 19:45 t/m 21:15

Wil je meer balans, meer vitaliteit en ontspanning? Op donderdagavond is een nieuwe cursus van proeflessen om biodanza te kunnen ervaren. Geen danspasjes. De lessen worden gegeven in Amersfoort Noord in de wijk Zielhorst. Tussentijds instromen is mogelijk. Biodanza is een danssysteem dat in de jaren 60 van de vorige eeuw is ontwikkeld door de Chileense psycholoog en medisch antropoloog Rolando Toro Araneda. Plezier en verbinding staan in deze dansvorm centraal. Vaste danspasjes zijn er niet bij, wel uitnodigingen van de docent om vervolgens je eigen dans te doen. Er wordt zowel alleen, in duo’s, in kleine groepjes als met de hele groep gedanst.Dat gebeurt op zeer gevarieerde muziek en op blote voeten of zachte dansschoentjes. Mensen die het langere tijd doen ervaren meer innerlijke balans en een blij en ontspannen gevoel.

 Info en aanmelden: www.biodanzaforharmony.nl, biodanzametclarine@gmail.com, 06-14210723.

Locatie

  • Basisschool de Kameleon
    Stradivariusstraat 159
    3822dp
    Amersfoort