Onschuldig lijden, het aangrijpende verhaal van Job
Onschuldig lijden, het aangrijpende verhaal van Job Eigen gemaakte foto

Onschuldig lijden, het aangrijpende verhaal van Job

zondag 25 september 2022 14:45 t/m 16:30

De Pastoraatsgroep van de St. Franciscus Xaverius kerk nodigt je graag uit voor een openbare lezing van (een gecomprimeerde versie) van het bijbelboek Job. Het aangrijpende verhaal over Job gaat over een goed mens die alles kwijtraakt. God laat zich door Satan uitdagen en Job wordt de dupe. Hoe loopt dit af? En wat leert ons het verhaal?

Programma: De kerk is open vanaf 14.45 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. 

Aanvang: 15.00 uur

Eindtijd: 16.30 uur

Na een korte inleiding door Jan van Adrichem wordt het verhaal van Job voorgelezen door lectoren uit verschillende geloofsgemeenschappen met verschillende achtergronden. De teksten worden afgewisseld met muziek, met medewerking van Martin Lorijn, piano. Na afloop is er ruimte om aan de hand van vragen met elkaar in gesprek te gaan.

Een bescheiden donatie wordt op prijs gesteld, maar mag geen belemmering zijn.

Van harte Welkom!

U kunt zich aanmelden bij: secretariaatSFX@gmail.com

Locatie

  • St. Franciscus Xaveriuskerk
    't Zand 29
    3811gb
    Amersfoort