Breng een virtueel bezoek aan Marrakesh in Theater de Lieve Vrouw
Breng een virtueel bezoek aan Marrakesh in Theater de Lieve Vrouw Susanna Osinga

Breng een virtueel bezoek aan Marrakesh in Theater de Lieve Vrouw

zondag 25 september 2022 18:30 t/m 20:00

Op 25 september vindt in Theater de Lieve Vrouw een virtuele reis naar Marrakesh plaats. Een ervaren gids neemt via een videoverbinding de bezoekers mee naar de souks van Marrakesh. Het bezoek eindigt op het grote plein waar ‘s avonds verhalenvertellers en andere artiesten samenkomen. 

“De Sofari in theater De Lieve Vrouw is een premiere en dus ook een beetje een experiment,” legt initiatiefnemer Richard Osinga uit. “We gaan samen ontdekken op welke manier we een virtuele reis de moeite waard kunnen maken. Het zal in ieder geval sociaal en interactief zijn. Ik geloof niet in alleen achter een scherm of met een VR bril op. Je wilt elkaar kunnen aankijken en met elkaar kunnen praten. De gids en de zaal bepalen samen waar ze heen gaan en met wie ze praten.” 

Met geur, smaak en  gesprekken met authentieke bewoners van de stad wordt de reiservaring zo echt mogelijk gemaakt. De voorstelling begint om 19:30 en duurt tot 20:00 uur. Kaarten kosten 17,50.

Meer informatie en de mogelijkheid tickets te boeken vindt u op https://sofari.co

Locatie

  • Theater de Lieve Vrouw
    Lieve Vrouwestraat 13 13
    postcode
    Amersfoort